28-07-2021

MT: Marketet mund të punojnë pavarësisht kategorizimit të komunave

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka sqaruar në lidhje me orarin e punojnë së  marketeve.

Referuar njoftimit, ata mund të punojmë pavarësisht kategorizimit të komunave sipas niveleve të rrezikut.

Sqarimi i plotë i Ministrisë së Tregisë dhe Industrisë:

No photo description available.

Asnjë koment

Comments are closed.