14-04-2021

Mundësi zhvillimi profesional nga  Global Shapers Prishtina  

Global Shapers Prishtina, përmes një njoftimi bën të ditur për mbajtjen e dy sesioneve informuese për mundësi të zhvillimit profesional, për rininë e Kosovës.

Njoftimi i plotë pa redaktim:

  1. Të Marten, 16 Mars në ora 18:00, Sesion informues: Akademia Verore për Profesionistët e Rinj nga Instituti Suedez. Në këtë sesion, do të informoheni në detaje për mundësitë që ofron kjo akademi, me c’rast janë 5 programe që ofrohen nga universitete të ndryshme Suedeze. Regjistrohu këtu për të marrë pjesë: https://forms.gle/Nev1F38kQwcwxNPb6

Linku i eventit ne facebook: https://www.facebook.com/events/132236205486856/

  1. Bursë për studime Master në Itali dhe program trajnimi për lidership dhe zgjidhje të konflikteve. E mërkurë, 17 Mars, nga ora 18:00

Regjistrohu në këtë link për të marrë pjesë: https://forms.gle/eMu8bax56D5hiw1B7 

Linku i eventit ne facebook:https://www.facebook.com/events/221768849694245/

Thirrja per regjistrim ne Akademine e Lidershipit, Orientimit ne Karriere dhe Aktivizmit Rinor – Junior Shapers Academy. Nje program 1 vjecar per personat e moshes 15-18 vjec.

Linku per regjistrim eshte ketu: https://prishtinashapers.medium.com/hapet-thirrja-p%C3%ABr-aplikim-n%C3%AB-akademin%C3%AB-junior-shapers-academy-3614d5940e91

Info te detajuara do te merni ne sesionet e informimit, ndersa nese doni te informoheni vet, atehere brenda secilit link keni informata te sakta dhe me te detajuara.

Me shpresen se do te takohemi se shpejti, iu ftojme qe te ndiqni faqen tone ne Facebook dhe Instagram qe te informoheni direkt per te gjitha aktivtetet tona dhe te ndiqni LIVE ngjarjet ne Facebook.

www.facebook.com/prishtinashapers

www.instagram.com/prishtinashapers

Asnjë koment

Comments are closed.