Naim Murseli hyn në gjykatë fshehurazi nga mediat

Bashkëshorti i Liridona Ademajt, i dyshuar për organizimin e vrasjes së viktimës, ka hyrë në Gjykatën Themelore të Prishtinës, nga një hyrje tjetër dhe larg mediave.

Ndërkohë, ende nuk ka informata nëse janë në gjykatë apo do të sjellën, dorasi Granit Plavës dhe Kushtrim Kokalla, pjesëtar i FSK-së.

Seanca është paraparë të nis në orën 09:30. Aty ka arritur edhe vëllai i Liridona Ademjajt, Leonardi./IO

Lexo edhe:

Prizren: Si prokurori Metush Biraj dyshohet se mori ryshfet për të dështuar aktakuzën për 130 kg marihuanë