28-07-2021

Ndërroi jetë Isen Kabashi, veteran i UÇK-së

Sot, ndërroi jetë Isen Hajrush Kabashi, veteran i luftës së UÇK-së nga Korisha.

I ndjeri është babai i ish-nënkyetarit të Komunës së Prizrenit, njëherësh kryetarit të AAK-së në Prizren, Lulzim Kabashi.

Iseni ka ndikuar në motivimin e gjeneratave të reja në frymën kombëtare, ndërsa dy djemtë e tij, Lulzimi dhe Naimi kanë qenë të angazhuar në radhët e UÇK-së./ GazetaePrizrenit.net

Asnjë koment

Comments are closed.