17-06-2024

Ndihma juaj shpresë për Elmedinën nga Hasi i Prizrenit

Elmedina Totaj, nga fshati Gjonaj i Prizrenit, 24 vjeçarja ka nevojë për ndihmën tuaj sepse ajo duhet ti nënshtrohet një trajtimi me STEM CELL ose QELIZA RIGJENERUESE me 4 aplikime, shifra e këtyre aplikimeve arrin 49.300 euro.

Është mundësia e saj e vetme që ajo të ec paq kaq shumë viteve dhe ju jeni shpresa e saj e vetme për t’i ndihmuar.Ajo kërkon nga njerëzit vullnet mirë që t’i ndihmojnë me mundësit e tyre që kanë.Këto vite ishin shumë të rënda për të, por ajo nuk ndaloi asnjëherë lutjet ndaj zotit dhe asnjëherë nuk  iu dorëzua sprovës së Allahut.

Trajtimi i saj mund të bëhet vetëm në Turqi, shuma e kërkuar për Elmedinen ka shifrën e 49.300 eurove. E lusim Zotin për shërimin e Elmedinës.

Mbajtësi I llogarisë (Babi) – Isuf Totaj

IBAN: XK05

SWIFT CODE: RBKOXKPR

Numri I llogarisë: 1502050001709456

Asnjë koment

Comments are closed.