01-12-2021

Ndonëse e verbër, ajo pikturon LIVE – Ky është rrëfimi i Yllka Berishës nga Prizreni

Yllka Berisha nga Prizreni, edhe pse e verbër ka rrëfyer në emisionin “Përtej Tregimit” me Valentina Ahmetin në Kanal 10 rreth vështirësive që ka pasur gjatë jetës së saj.

Me gjithë vështirësitë, Yllka ka zgjedhur të jetë optimiste dhe pozitive ndaj sfidave të jetës, transmeton Portali.info.

“Unë jam e verbër, pra shoh vetëm 2%, por un nuk i referohem kësaj bote si botë e errët, mua më pëlqen kjo errësire, jeta si e kam”, ka thënë Yllka.

Përderisa ishte duke realizuar intervistën, Yllka ka pikturuar LIVE në emisionin “Përtej Tregimit”. /PORTALI.info

Emisioni “Përtej Tregimit” me Valentina Ahmetin është prodhim i Portali.info


Asnjë koment

Comments are closed.