12-07-2020

Në Gjermani, rihapen xhamitë më 9 maj

Gjermania gradualisht po e rifillon jetën dhe po i kthehet normalitetit. Së fundmi është marrë vendim që me datën 9 maj të rihapen xhamitë.

Mirëpo në një video të postuar në Facebook janë dhënë qartë udhëzimet se si duhet vepruar, gjatë qëndrimit në xhami.

 

Ndryshe myslimanet në mbarë botën janë në muajin e shenjt të Ramazanit duke kryer njërën nga pesë shtyllat e islami, e që është agjërimi./IndeksOnline/

 

Asnjë koment

Comments are closed.