05-10-2023

Në Kabash të Hasit gjendje e rënduar nga shiu i pandërprerë (Video)

Uji ka vërshuar sipërfaqe të mëdha të arave, duke kaluar edhe mbi një pjesë të rrugës në hyrje-dalje të fshatit Kabash të Hasit, në pjesën e njohur si “livadhet”, raporton Gazeta e Prizrenit.

Sipas banorëve, kjo gjendje pothuajse përsëritet çdo vjeshtë-dimër dhe pranverë, përkundër kërkesave të shpeshta drejtuar Komunës për rregullimin e shtratit të lumit Gurrës-Kabash.

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.