26-10-2021

Në Korishë gjendet një arushë e ngordhur

Në Korishë të Prizrenit është gjetur të martën në mbrëmje një arushë e ngordhur, kanë bërë të ditur autoritetet e Komunës.

Sipas drejtorit të Inspektorateve, Edon Muçaj, rasti është paraqitur nga qytetarë që kanë hasur arushën.

Në një njoftim në Facebook, Muçaj ka thënë se inspektorët e veterinarisë menjëherë kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe, sipas dyshimeve të para, bëhet fjalë për ngordhje si rrjedhojë e moshës së shtyrë apo ndonjë sëmundjeje.

Ai ka thënë se për rastin janë njoftuar edhe organet tjera përgjegjëse.

Ngordhjen e kafshëve, Muçaj e ka cilësuar si humbje të madhe për natyrën.

Në Korishë të Prizrenit gjendet një arushë e ngordhur

Në Korishë të Prizrenit gjendet një arushë e ngordhur

Asnjë koment

Comments are closed.