19-09-2020

Në Prizren e Suharekë licencohen edhe këto laborator private për testet e COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për listën e laboratorëve të cilat kanë marrë leje për shërbimin e testimit për SARS-COV 2, përkatësisht për të kryer teste molekulare (RT-PCR) dhe teste serologjike.

Listën e radhës të laboratorëve Ministria e Shëndetësisë e bëri të ditur pas shqyrtimit që iu është bërë aplikacioneve nga Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore Private.

Vetëm fjalimet në Kuvendin e Prizrenit nuk e përmirësojnë gjendjen e rënduar në arsim

 

 

 

Duhet përkujtuar që numër i madh i laboratorëve janë lejuar që të kryejnë testimet për COVID-19./Indeksonline/

 

Asnjë koment

Comments are closed.