30-05-2024

Në Prizren kapet shoferi, e kishte të ndaluar vozitjen deri në vitin 2037

Policia ka njoftuar se i njëjti është larguar nga komunikacioni rrugor dhe është gjobitur me 300 € si dhe i është vazhduar masa mbrojtëse./IO

 

Asnjë koment

Comments are closed.