16-10-2021

Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 18 pacientë me Covid

Nga raportimet e datës 26 shtator nga klinikat Covid-19, në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, trajtim mjekësor nga Covid-19, po marrin 320 pacientë, prej tyre 240 me oksigjeno-terapi dhe 38 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Klinika e Pediatrisë dhe Klinika e Gjinekologjisë, nuk kanë pacientë me Covid-19.
Numri i pacientëve sipas klinikave Covid-19 dhe spitaleve të përgjithshme.

Klinika Infektive, 70 pacientë
Klinika Infektive II (Mjekësi Sportive), 34 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv Covid-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 17 pacientë
Spitali i Prizrenit, 18 pacientë
Spitali i Gjakovës, 26 pacientë
Spitali i Pejës, 67 pacientë
Spitali i Gjilanit, 28 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 14 pacientë
Spitali i Ferizajt, 23 pacientë

Asnjë koment

Comments are closed.