22-07-2024

Në Xërxë gjendet një mjet i pashpërthyer

Në fshatin Xërxë është gjetur dje një mjet i pashpërthyer.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se përderisa ishte duke punuar, në një shtëpi të pa banuar ka vërejtur një mjetë të dyshuar të pa shpërthyer” thuhet në raportin policor.

Njësitet relevante të policisë, FSK-së dhe KFOR-it kanë dalur në vendin e ngjarjes.

Në mënyrë të kontrolluar është bërë asgjësimi i mjetit të dyshuar.

Asnjë koment

Comments are closed.