19-06-2024

Nesër mbyllet për qarkullim rrugën “Pal Paluca”, shkak punimet në rrjetin e kanalizimit

Për shkak të punimeve që duhet të realizohen për sanimin e defekteve në rrjetin e kanalizimit nga ana e KRU Hidroregjioni Jugor, nesër më 27 dhjetor 2019 rruga “Pal Paluca” (pranë kishës katolike) do të jetë përkohësisht e mbyllur për qarkullim të automjeteve gjatë intervalit kohor 09:00 – 14:00.

Në njoftim, thuhet se gjatë kësaj periudhe luten qytetarët që të kenë mirëkuptim dhe të qarkullojnë nëpërmjet rrugëve të tjera alternative, duke shfrytëzuar rrugët “Aleksandër Flemingu” dhe “Papa Gjon Pali II”.

Pas përfundimit të punimeve, rruga do të kthehet në gjendje të mëparshme, thuhet në njoftimin dërguar mediave nga komuna e Prizrenit dhe KRU “ Hidroregjioni jugor”.

Asnjë koment

Comments are closed.