13-07-2024

Një 22 vjeçar nga rajoni i Rahovecit ka ndërruar jetë si pasojë e një aksidenti trafikut në Francë

Një kosovar, 22 vjeçar ka ndërruar jetë si pasojë e një aksidenti trafikut në Francë.

Erjon Duraku, ishte duke u kthyer nga puna kur ndodhi aksidenti tragjik.

‘’Ashtu si shumë mërgimtarë edhe Erjoni , këto dite përgatitej te vinte në Kosovë. Por, Zoti deshti te kthehet në Atdhe ndryshe, ku trupi tij do varroset në tokën e Krushës dhe rreth varrimit do ju njoftojmë ditët ne vazhdim.’’ Thuhet në njoftimin e fshatit.

Asnjë koment

Comments are closed.