05-08-2020

Një femër dhe një mashkull arrestohen në Prizren, dyshohen për prostitucion

Dy persona, njëra femër, janë arrestuar në Prizren si të dyshuar për ushtrim të prostitucionit, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Sipas policisë, në konsultim me prokurorin, të dyshuarit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

  • Policia nuk ka dhënë hollësi të tjera.

    Asnjë koment

    Comments are closed.