27-09-2021

Një i vdekur dhe 9 raste të reja me covid në Malishevë

Në 24 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, 1 persona ka vdekur dhe janë regjistruar 9 raste të reja me covid-19.

Këto të dhëna janë të konfirmuara nga ana e IKSHPK, IRSHP në Prizren dhe QKMF në Malishevë, në komunikimin e rregullt zyrtar me shtabin emergjent komunal, si dhe nga komunikimi me rastet në terren.Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo:

Nga fillimi i pandemisë covid-19, e deri më sot, me covid janë regjistruar 2673 raste, prej tyre 2162 janë shëruar, 73 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë edhe 438 persona.

Asnjë koment

Comments are closed.