16-05-2022

“Nuk e kemi traditë, granimi nuk del”, burri nga Dragashi tregon arsyen

Pemët që kanë fituar ngjyrë të artë me ardhjen e vjeshtës kanë krijuar pamje të bukura edhe në fshatin Kosavë të Dragashit. Por, për ta parë çdo vit këtë pamje e për t’u kujdesur për natyrën, banorët thonë se nuk i prenë drunjtë për t’u ngrohur, madje edhe atëherë kur mbi fshatin e tyre arrin i ftohti i madh. Kosava, sipas banorëve është njëri ndër fshatrat më të vjetra në trevën e Opojës.

Në këtë fshat ishte e pamundur ta takosh ndonjë grua që të bisedosh me të, shkruan Gazeta Express.

Lidhur me këtë, foli një nga banorët dhe mund ta dëgjoni në videon më poshtë.

 

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.