15-07-2024

Operacioni i policisë në Prizren: Mbi 1.500 gjoba në trafik

Policia në Prizren, gjatë periudhës kohore 24.06.2024-30.06.2024 në vazhdën e implementim i planit operativ ,,Siguria në trafikun rrugor’ ’kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon katër (4) komuna në rajonin e Prizrenit, raporton Gazeta e Prizrenit.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar njëmijë e pesëqind e pesëmbëdhjetë (1515) gjoba për kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.

Po ashtu në kuadër të këtij plani janë ndërmarr aktivitete edhe në:
• Hetimi i pesëmbëdhjetë (15) aksidenteve të komunikacionit me të lënduar,
• Hetim i njëzet e tri (23) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
• Shqiptuar masa e ndalim drejtimit të mjeteve për njëzete e një (21) ngasës,

Njësitet policore të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet.

Asnjë koment

Comments are closed.