22-06-2024

Opozita publikon: “Mytaheri kundër”

Disa nga anëtarë e Kuvendit Komunal të Prizrenit nga opozita kanë publikuar në profilet e tyre, në facebook, një foto të broshurës, në të cillën shkruhet:
“Mytaheri kundër”, transmeton “GazetaePrizrenit.net”.

Përmes saj opozita aludon në vendimet kundër të kryetarit prizrenas të disa projekteve dhe aktiviteteve.

Pikërisht, për shkak të mosmbajtjes së festivalit të “Zambakut të Prizrenit”, të enjten KK i Prizrenit, do të mbajë mbledhje të jashtëzakonshme, sipas kërkesës së opozitës.

Asnjë koment

Comments are closed.