“Pa Kosovën vdesim” – Fshati i Shqipërisë siguron jetesën përtej kufirit

Dragashi, qytet jugor i Kosovës në kufi me Shqipërinë, është bërë shpëtim për banorët e fshatit Borje të shtetit fqinj.

Për shkak të largësisë dhe rrugës së paasfaltuar për në qytetin e Kukësit, ata janë kryesisht të izoluar nga pjesa tjetër e Shqipërisë dhe shërbimet e përditshme i marrin në Kosovë.