12-07-2024

“Pa ma shkru ni koment për Shyhreten ..”, Mahmut Ferati tregon komentin për Shyhrete Behlulin

Këngëtari Mahmut Ferati gjatë një interviste për Canape në T7 ka treguar për hyrjen e tij në muzikë dhe duke kënduar.

Ai ka thënë se fillimet e tij ka kënduar me vëllanë e tij dhe nëpër Oda, derisa më vonë ka filluar të luajë në çifteli.

Në Prishtinë, ai u regjistrua në Prishtinë në Shkollë të Muzikës derisa këngëtari i parë që ai ishte takuar ishte Sinan Vllasaliu, ku më së pari kanë qenë më të dhe me Milaim Mzinin.

“Pa ma shkru ni koment për Shyhreten s’bon..”, ka thënë Mahmuti për bashkëpunimin e tij të fundit në muzikën popullore.

Shiko videon:

Asnjë koment

Comments are closed.