22-10-2020

Paraburgim për vjedhje një personi nga Pllava e Dragashit

Gjykata Themelore e Prizrenit, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit prej një (1) muaji ndaj të pandehurit me iniciale I.A. nga fshati Plavë, Komuna e Dragashit, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale, vjedhje e rëndë, transmeton “GazetaePrizrenit.net”.

Nga shkresat e lëndës rrjedhë dyshim i bazuar se në ditën kritike me datën 03.02.2019  rreth orës 23:30 minuta, në Prizren në autolarjen të quajtur “Nexhi” pronë e të dëmtuarit me iniciale N.D., duke thyer, kaluar apo depërtuar me forcë në hapësirat e mbyllura ose duke hequr pengesat tjera me qëllim të përvetësimit të pasurisë së luajtshme.

“Pasi shfrytëzon momentin e volitshëm ose mos prezencën e të dëmtuarit, i afrohet shtëpisë dhe me mjete të përshtatshme me lopatë e thyen derën  e zyrës hyn brenda dhe nga aty merr një telefon mobil të markës “Teslla” ngjyrë e bardh me ç’rast të dëmtuarit i shkakton dëme material me vlerë rrethe 150 euro”, thuhet në kumtesën e gjykatës. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.