18-01-2022

Paraburgim prizrenasit për shkak të narkotikëve

Gjykata Themelore e Prizrenit, ka caktuar masën e Paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 (tridhjetë)ditësh, ndaj të pandehurit me iniciale F.R. nga Prizreni, për shkak dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja ose shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge, transmeton Gazeta e Prizrenit.

Në arsyetimin e gjykatës, thuhet se me  datën 18.09.2019 rreth orës 23.05, minuta në Prizren, ka poseduar pa autorizim, me qëllim të shitjes apo shpërndarjes, substancë të dyshuar për narkotik të llojit “marihuan”, në sasi prej 53 gram, në atë mënyrë që kur zyrtarët policor gjatë ushtrimit të kontrollit rutinor në Prizren në afërsi të ‘Shtëpisë së Bardhë’, ndalojnë automjetin e markës “Fiat Punto” të cilin ka qenë duke e drejtuar i pandehuri me inicialen. N.P., ndërsa si pasagjer ka qenë i pandehuri i dytë me iniciale F.R.

“Pas kontrollimit paraprak të automjetit në brendin e tij është gjetur një qese plastike me substancë narkotike të llojit “Marihuan’, pas së cilës është ftuar ekipi i krim-teknikës i Stacionit Policor në Prizren ku kanë bërë fotografimin e vendit të ngjarjes me ç ‘rast edhe është bërë sekuestrimi i sasisë së narkotikut nga ana e policisë, gjatë deklarimit të tyre në polici është vërtetuare se këtë veprime e kanë kryer në bashkëkryerje, kurse a do të argumentohen këto fakte do të vlerësohet në fazat e mëtejme të procedurës penale”, thuhet në njoftim./GazetaePrizrenit.net

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.