26-01-2021

Paralajmërohen ndërprerje të dritave në Prizren

Sërish paralajmërohen ndërprerje të energjisë elektrike në Prizren.

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS-i ka paralajmëruar ndërprerje.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Ëiliam Ëalker; afariste: “Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Furnizimin e kthinave hyrëse-dalëse sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharri II (Kodi: 30036003) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFOR-i, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.

Arsyeja: Realizimi i izolator?ve t? dyfisht? n? konzollat ekzistuese me lidhjet p?rkat?se.

Asnjë koment

Comments are closed.