26-10-2021

Për disa orë sot kjo pjesë e Prizrenit do të mbetet pa rrymë

Shkaku i punimeve, një pjesë e komunës së Prizrenit sot do të mbesin pa rrymë për disa orë.

Sipas KEDS, kjo për shkak Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prizren

1.

TS  35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kushnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së thyer në fshatin Kushnin.

19.05.2021

Punime në projekte investive

Asnjë koment

Comments are closed.