22-05-2022

Për tri javë mbi 1400 aksidente, 9 të vdekur

Zyrtarë për Informim në Policinë e Kosovës kanë thënë për “Zërin” se nga janari deri në muajin korrik të vitit 2018 janë shënuar 8,630 aksidente në komunikacion, në të cilat 50 persona kanë humbur jetën.

Sipas tyre, gjatë kësaj periudhe ata kanë shqiptuar edhe 229,433 tiketa.

“Policia e Kosovës me qëllim të shtimit të masave të sigurisë në trafik, sidomos tani gjatë kohës së verës kur edhe rritet fluksi i veturave në rrugë, ka hartuar dhe po e zbaton një plan operativ me detyra konkrete shtesë. Pos kësaj, para dy jave me kërkesë të strukturave të larta të PK-së është themeluar edhe një Task-Forcë, e cila ka hartuar dhe po zbaton edhe një plan veprimi”, kanë thënë ata.

Asnjë koment

Comments are closed.