15-06-2024

Përfundojnë punimet në një rrugë në lagjen “Bajram Curri”

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Prizren  ka përfunduar punimet për rehabilitimin e rrugës “Bajram Shala” në lagjen “Bajram Curri”, ku është bërë asfaltimi i rrugës në gjatësi prej 950 metra dhe gjerësi 5,5 metra.

Në njoftim, thuhet se si pjesë e realizimit të punimeve, në këtë rrugë është bërë edhe rehabilitimi i ujësjellësit. /GazetaePrizrenit.net /

Asnjë koment

Comments are closed.