21-05-2024

Përmbytje dhe tornado për Krishtlindje

Shiu i dy javëve ka rënë brenda 24 orëve në Britaninë e madhe, duke krijuar 105 përmbytje në zona të ndryshme, si dhe 260 alarme për përmbytje.

Veç përmbytjeve, banorët në disa zona të Anglisë kanë shpërndarë video të një tornadoje të frikshme që ka kaluar në Surrey.

Jugu i Anglisë pritet të vazhdojë të ketë më shumë probleme me përmbytjet, por shirat e rrëmbyeshëm do të vazhdojnë edhe në Uells./Top Channel

Asnjë koment

Comments are closed.