20-05-2024

Policia gjen veturën që u përdor për plaçkitje në Suharekë

Burimet e televizionit brenda Policisë së Kosovës kanë bërë me dije që vetura që u përdor për të kryer plaçkitjen në një nga argjentaritë në qytetin e Suharekës ku u vodhën ari në vlerë mbi 200 mijë euro është gjetur në bjeshkë.

Siç mëson Dukagjini, veturën Policia e Kosovës e ka gjetur në bjeshkët e Devetakut, saktësisht në trekëndëshin Jezerc-Budakovë-Devetak./RTV Dukagjini

Mund të jetë një imazh i 1 person, makinë dhe rrugë

Asnjë koment

Comments are closed.