Pos ndërhyrjeve në fytyrë, te Jahjaga tani dyshohet se ka ndërhyrje edhe në trup

Ish Presidentja e vendit Atifete Jahjaga, që pas dorëheqjes së saj nga posti që gëzonte, janë parë ndryshime të shumta në pamjen e saj, shkruan GazetaBlic.

Ajo shihet qartë se ka bërë ndërhyrje kirurgjike në fytyrë dhe buzë.

Jahjaga, pavarësisht tërheqjes nga skena politike, vazhdon të jetë e aktive me angazhime të tjera e të llojit të ndryshëm.

Për të mos thënë, se edhe e kanë rikrijuar një fytyrë të re të Atifetes, ndërhyrjet që ajo ka bërë, i dhanë pamjen prej një zonje të vërtetë.

Ish-presidentja Jahjaga ka ndryshuar tejet shumë./GazetaBlic

ImageImageImage