09-07-2020

Prizren: 17 të ndaluar nga Policia

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia ka ndaluar 28 persona, të cilët nuk kanë respektuar masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës për lëvizje.

Më së shumti raste ka në Prizren, 17 sosh, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Qytetarët kanë të drejtë të dalin tre orë në ditë dhe orari i qarkullimit është i rregulluar në bazë të shifrës së parafundit të numrit personal të letërnjoftimit.

Sipas të dhënave të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, në Kosovë janë konfirmuar 927 raste me koronavirus, 671 pacientë janë shëruar dhe 29 kanë vdekur.

Komunikata nga policia me rastet:

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

Landovic, Prizren 13.05.2020 – 10:40. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Landovic, Prizren 13.05.2020 – 10:40. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Ismet Jashari, Prizren 13.05.2020 – 16:10. Janë shoqëruar në stacionin policor dy të dyshuar meshkuj kosovar, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Ismet Jashari, Prizren 13.05.2020 – 16:10. Janë shoqëruar në stacionin policor dy të dyshuar meshkuj kosovar, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Ismet Jashari, Prizren 13.05.2020 – 16:20. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovar, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Lagja Dardania, Prizren13.05.2020 – 21:50. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Lagja Dardania, Prizren13.05.2020 – 21:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Lagja Dardania, Prizren13.05.2020 – 21:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Rustë Kabashi, Prizren14.05.2020 – 00:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosvar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Enver Hadri, Prizren13.05.2020 – 23:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar.

Ismail Kryeziu, Prizren13.05.2020 – 22:18. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovar, pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar.

Asnjë koment

Comments are closed.