15-06-2024

Prizren: 21 të porsalindur tri ditët e fundit

Në maternitetin e spitalit  “Prim. Dr. Daut Mustafa” Prizren, gjatë tri ditëve të shkuara janë regjistruar 21 raste të lindjeve, shkruan “Gazeta e Prizrenit”.

Sa i përket gjinisë, kësaj radhe dominojnë femrat, pasi janë 13 vajza e 8 femra,

Numri i lindjeve “cezariane” me operim, gjatë kësaj kohe ka qenë katër.

Por, derisa mund të sigurojmë shënime për rastet e lindjeve, në Komunën e Prizrenit mungojnë shënimet zyrtare për rastet e vdekjeve gjatë një dite, si dhe largimit apo lëvizjes së qytetarëve. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.