25-06-2024

Prizren: Arrestohet personi i cili ishte në kërkim

KATEGORIA E VEPRËS PENALE
Shpërdorim i pasurisë se huajë

PËRSHKRIMI:
Policia e Kosovës, Drejtoria rajonale e Policisë në Prizren, me datën 28.12.2023 bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar me autorizim të Prokurorisë Themelore Prizren, me qëllim lokalizimin ka lëshuar: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Me datën 29.12..2023 hetues policor nga stacioni policor në Prizren përmes rrugëve operative dhe falë bashkëpunimit me media dhe qytetarë ka arritur që të lokalizoj dhe arrestoj të dyshuarin. Ne lidhje me rastin është njoftuar Prokurori i Shtetit i cili ka udhëzuar qe rasti te trajtohet (hetohet) ne procedure te rregullt.
Me këtë rast Drejtoria rajonale e Policisë Prizren falënderon mediat dhe qytetarët për bashkëpunim.

Asnjë koment

Comments are closed.