03-07-2020

Prizren: Emërohen 5 drejtorë të komunës nga Haskuka

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, ka njoftuar se pas ndryshimeve brenda qeverisjes lokale, ka përcaktuar shumicën e drejtorëve të rinj.

Në njoftimin e publikuar në Facebook, Haskuka ka vënë në krye të drejtorive tri gra, ndërsa në total pesë gra udhëheqin drejtori nga gjithsej 13 sa janë në Komunën e Prizrenit.

Ish- drejtori i Shëndetësisë, Visar Shehu tani është në pozitën e nënkryetarit të Komunës së Prizrenit.

Njoftimi i plotë i Haskukës:

Të dashur qytetarë,

Pas ndryshimeve brenda qeverisjes lokale, dua t’ju njoftoj se tanimë kam përcaktuar shumicën prej drejtorëve të rinj të drejtorive komunale.

Punën e suksesshme të deritanishme për administratë dhe shërbime efikase, shëndetësi funksionale, regjenerim urban, arsim cilësor, zhvillim të bujqësisë, mbrojtje të trashëgimisë kulturore, zhvillim të turizmit dhe të ekonomisë do të vazhdojmë me:

Nënkryetarin e Komunës, z. Visar Shehu,
Drejtoreshën e Shëndetësisë, znj. Narqize Arënliu Hoxhaj,
Drejtorin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z. Agron Limani,
Drejtorin e Shërbimeve Publike, z. Osman Krasniqi,
Drejtoreshën e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, znj. Emilija Redzepi,
Drejtorin e Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, z. Beni Kizolli,
Drejtorin e Punës dhe Mirëqenies Sociale, z. Islam Thaqi dhe
Drejtoreshën e Ekonomisë dhe Financave, znj. Leonora Çerreti.

Drejtorët e rinj janë përcaktuar në bazë të eksperiencës dhe kontributit të deritanishëm në fushat e tyre profesionale, si dhe dedikimit të tyre në përmbushjen e objektivave dhe zotimeve tona qeverisëse.

Falënderoj të gjithë drejtorët e rinj për pranimin e detyrave, që do të kërkojnë shumë angazhim dhe përkushtim.

Së bashku, me punë edhe më të mira, do të kalojmë përtej zotimeve!

Asnjë koment

Comments are closed.