17-06-2024

Prizren: Kërkohet ndihmë për shërimin e 18-vjeçarit, Argjend Jonuzaj

Argjend Jonuzaj nga Komuna e Prizrenit ka nevojë për ndihmën tuaj.

18-vjeçari është diagostifikuar me Leukemi, trajtimi i kësaj sëmundje i cili bëhet vetëm jashtë vendit dhe kushton 159 mijë euro.

Sipas njoftimit të familjarëve, Argjendit i duhen edhe 86 mijë euro, pasi shuma tjetër është siguruar nga Ministria e Shëndetësisë.

Më poshtë mund t’i gjeni të dhënat ku mund të ndihmoni:

Asnjë koment

Comments are closed.