30-05-2024

Prizren: Lëvizë në trotuar me veturë, shkeli një këmbësor

Sot pasdite rreth orës 15:00 në rrugën “Tirana” në Prizren, një veturë e tipit “Renault Clio”, ka hyr në drejtim të gabuar duke kaluar mbi trotuar në rrugë njëdrejtimëshe.

Sipas një dëshmitari që ka derguar këtë fotografi, ai thotë se vetura në fjalë ka shkelur këmbën e një kalimtari dhe ka ikur nga vendi i ngjarjes.

Asnjë koment

Comments are closed.