16-07-2024

Prizren: Ndahet nga jeta avokati, Pjetër Përgjoka

I ndjeri për shumë vite kishte kryer shumë funksione në sistemin e drejtësisë, kurse për më shumë se 20 vjet ushtroi profesionin e avokatit.

Po ashtu, për shumë vite,  Përgjoka ishte edhe kryetar i SHBK “NËNA TEREZË” dega në Prizren, si dhe drejtor ekzekutiv i kësaj shoqate në nivel Republike.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

Asnjë koment

Comments are closed.