03-10-2022

Prizren: Në këto zona të rajonit sot do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania KEDS njofton se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Sa i përket Prizrenit, ky është orari:

Mund të jetë një imazh i teksti

Prizren

 

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 11:00 -15:00.

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, Afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku..

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të TM dhe eleminim i rrezikut.

Punime në Pojekte Investive

Asnjë koment

Comments are closed.