06-12-2023

Prizren: Nis asfaltimi i dy rrugëve

Ka nisur asfaltimi i rrugëve “Trepeticë-Petrovë” dhe “Serbicë-Smaq”, njofton Komuna e Prizrenit.

“Në kuadër të investimeve kapitale të Komunës së Prizrenit, Kryetari Shaqir Totaj, së bashku me zyrtarë të ekzekutivit, panë nga afër fillimin e asfaltimit të rrugëve “Trepetic-Petrovë” dhe “Serbicë-Smaq”, gjatësia e të cilave arrin deri në rreth 4 km dhe do ta lehtësojnë dukshëm qasjen e shpejtë të banorëve të kësaj zone”, thuhet në njoftim.

Asnjë koment

Comments are closed.