21-05-2024

Prizren: Një baba raporton në polici se djali po e kërcënon me mesazhe nga një shtet tjetër

Dje në Prizren, një burrë ka informuar në stacion policor se biri i tij i dyshuari mashkull K-Rom, në vazhdimësi ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj familjarëve.

“Sipas ankuesit, i dyshuari gjendet jashtë shtetit dhe i njëjti në telefon i ka dërguar një SMS me përmbajtje kërcënuese”, thuhet në raportin e PK-së.

Policia nuk jep detaje tjera lidhur me rastin.

Asnjë koment

Comments are closed.