Prizren: Përurohet parku i lojërave për fëmijë dhe këndi i fitnesit

Sot, në Prizren u përurua parku i lojërave për fëmijë dhe këndi i fitnesit në oborrin e Qendrës Sportive “Sezai Surroi”, që do të jetë një pikë argëtimi për të gjithë.

“Ky projekt i Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka për qëllim ofrimin e hapësirave atraktive për qytetarët tanë, të të gjitha moshave”, thuhet në njoftim. /Gazeta e Prizrenit