25-11-2020

Prizren: Shpallet lista preliminare e përfituesve për pemët arrore

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, që vepron në kuadër të Komunës së Prizrenit ka shpallur listën preliminare të përfituesve të projektit “Ngritja e pemishteve me pemë arrore”, shkruan Gazeta e Prizrenit.

Në njoftim, thuhet se pas vlerësimit të aplikimeve të thirrjes publike për ngritjen e pemishteve me pemë arrore, komisioni vlerësues ka shpallur përfituesit, të cilët i kanë plotësuar kriteret dhe kushtet e përcaktuara.

Listën preliminare të përfituesve e gjeni këtu: https://kk.rks-gov.net/…/11/Perfitust-me-peme-arrore.pdf

Lexo edhe: 

PDK në Prizren: Afër 25 milionë euro suficit për këto 3 vite keqqeverisje nga Haskuka

Asnjë koment

Comments are closed.