Prizren: Zbulohet tekstil i kontrabanduar në vlerë prej 13 mijë eurosh

Në rajonin e Prizrenit, Njësitet Antikontrabandë të Doganës, kanë arritur të zënë mall të kontrabanduar.

Referuar njoftimit, bëhet fjalë për 1 mijë e 160 artikuj tekstil (veshmbathje), të cilët e kapin vlerën e 13 mijë eurove.

“Këto mallra po ashtu shkelin të drejtën e pronësisë intelektuale duke qenë marka të falsifikuara. Tē gjitha mallrat jane konfiskuar derisa ndaj personave pergjegjes ēshte inicuar procedura kundēvajtese”, thuhet në njoftim.

Njësitet e Doganës së Kosovës po vazhdojnë përpjekjet e tyre për të zbuluar dhe ndaluar veprimtarinë e paligjshme të kontrabandës dhe për të mbrojtur interesat e ligjshme të vendit tonë. / Gazeta e Prizrenit