22-05-2024

Prizreni i zbrazur, lokalet e mbyllura (FOTO)

Pas konfirmimit të 5 rasteve me Coronavirus në Kosovë të gjitha qytetet e Kosovës kanë filluar të marrin masa, raporton Ekonomia Online.

Në qytetin e Prizrenit të gjitha kafiterit, restorantet dhe dyqane të ndryshme janë mbyllur kurse njerëzit janë duke qarkulluar në numër shumë të vogël.

Në disa pamje të siguruara shihet se si sot në mëngjes qendra e qytetit të Prizrenit është mjaftë e qetë, me të gjitha lokalet e mbyllura.

Mbyllja e lokaleve ka ndodhur përshkak të një vendimi nga ana e qeverisë së Kosovës.

Fotografia e Gjithqka Rreth Prizrenit

Fotografia e Gjithqka Rreth Prizrenit

 

Asnjë koment

Comments are closed.