22-06-2024

Prizreni me platformë digjitale për transparencë

Lansimi i këtij projekti do të bëhet në ora 15:00, në Shtëpinë e Bardhë, në praninë e kryetarit të Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, shefit të misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu dhe drejtorit të Drejtorisë së Administratës, Osman Hajdari.

Kjo platformë do të jetë një shërbim i ri dhe modern për qytetarët e komunës së Prizrenit, me anë të së cilës do të rritet niveli i transparencës dhe pjesëmarrjes së publikut në vendimmarrje.

Asnjë koment

Comments are closed.