04-07-2022

Prizreni, në top listën e qyteteve që rekomandohen të vizitohen

Prizreni ndodhet në mesin e disa qyteteve të rëndësishme, të rekomanduara për t’u vizituar në rajonin e Ballkanit.

Revista “The Culure Trip” e radhit këtë qytet krahas disa qendrave të njohura turistike si Beratin, Mostarin, Ohrin, Rovinjin, Piranin, Novi Sadin, Budvën,

“Kosova është një nga vendet më pak të vizituara në Ballkan, por megjithatë mburret me vendet e ruajtura natyrore dhe fortesat me panorama të mrekullueshme si ajo e qytetit të Prizrenit”, shkruan revista, raporton ”Gazeta e Prizrenit”.

Ndër tjera thuhet se pa vizitës në Kala, vizitorët zbresin në qytet dhe mund të eksplorojnë kuzhinën lokale ose thjesht të pishë kafe për orë të tëra, ndërsa njerëzit-shikojnë nga lumi.

Asnjë koment

Comments are closed.