09-07-2020

Prizreni prin për numrin e të arrestuarve në nivel vendi

Në komunën e Prizrenit dhe të Suharekës po vazhdon arrestimi i personave, të cilët nuk zbatojnë vendimet e Qeverisë lidhur me pandeminë COVID-19.

Kjo pjesë e vendit edhe më tej vazhdon të jetë në krye të listës për numrin e të arrestuarve.

Gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e Prizrenit janë arrestuar 36 persona, raporton Gazeta e Prizrenit.

Mbështetur në shënimet e policisë, del se Prizreni është në krye të listës me të arrestuar, pasi përbën më tepër se gjysmën e numrit të përgjithshëm, të regjistruar në nivel vendi e që është 60 të arrestuar.

Komunikata e policisë për rastet:

• Lagjja Arbanë, Prizren 23.04.2020 – 10:00. Janë shoqëruar në stacionin policor dy të dyshuar meshkuj kosovar, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Brigada 123, Suharekë 23.04.2020 – 09:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Brigada 123, Suharekë 23.04.2020 – 10:20. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Shirokë, Suharekë 23.04.2020 – 10:22. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Sheshi Ibrahim Rugova, Suharekë 23.04.2020 – 10:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Vesli Klark, Prizren 23.04.2020 – 11:17. Janë shoqëruar në stacionin policor dy të dyshuar meshkuj kosovar, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Lagjja Arbanë, Prizren 23.04.2020 – 11:50. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Serbicë e Epërme, Prizren 23.04.2020 – 12:30. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Serbicë e Epërme, Prizren 23.04.2020 – 12:50. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Serbicë e Epërme, Prizren 23.04.2020 – 13:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Serbicë e Epërme, Prizren 23.04.2020 – 13:00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Pirane, Prizren 23.04.2020 – 11:40. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Pirane, Prizren 23.04.2020 – 11:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Pirane, Prizren 23.04.2020 – 11:45. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Adem Jashari, Prizren 23.04.2020 – 14:00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Adem Jashari, Prizren 23.04.2020 – 14:10. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Adem Jashari, Prizren 23.04.2020 – 14:12. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Lubizhdë, Prizren 23.04.2020 – 14:00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Lubizhdë, Prizren 23.04.2020 – 14:00. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. Mursel Osmani, Prizren 23.04.2020 – 14:15. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Fsh. Mushtisht, Suharekë 23.04.2020 – 13:35. Janë shoqëruar në stacionin policor tre të dyshuar meshkuj kosovar, pasi të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Pirane, Prizren 23.04.2020 – 16:05. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. William Woker, Prizren 23.04.2020 – 18:20. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Rr. William Woker, Prizren 23.04.2020 – 18:20.Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

• Prizren, Patrulla policore ka vërejtur se një kafiteri ishte e hapur. Në lokal janë takuar pronari i lokalit si dhe pesë të dyshuar meshkuj kosovar. Në vendin e ngjarjes kanë dalur edhe Inspektorët Komunal dhe lokali është mbyllur. Me urdhër të prokurorit kujdestar, ndaj të dyshuarve është iniciuar rasti dhe te dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Sheshi Shadervan, Prizren 23.04.2020-18:40. Janë ndaluar dy të dyshuar meshkuj kosovar të cilët nuk e kanë respektuar vendimin e Qeverisë. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Fsh. Lubizhdë, Prizren 23.04.2020 – 14:40. Është shoqëruar në stacionin policor i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e Qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Asnjë koment

Comments are closed.