22-10-2020

Produktet serbe që duhet zëvendësuar me ato vendore (VIDEO)

Qytetaret e Republikës së Kosovës është mirë që të shmangin në tërësi konsumimin e produkteve serbe, pavarësisht taksave për hyrjen e tyre brenda Kosovës. Produktet serbe mund të zëvendësohen me produkte vendore por edhe produkte nga Shqipëria apo edhe shtete tjera dashamirëse të Kosovës.

Bojkotimi i produkteve me barkodin 860 do të kontribuonte në të mirë të kompanive kosovare dhe rritje të ekonomisë brenda vendit, e më pak shtetit serb.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.