17-06-2024

Promovohet sot shërbimi e-komuna, merr pjesë Kurti

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, organizon sot ceremoninë e lansimit të shërbimeve të E-Komuna e cila është pjesë e platformës shtetërore E-Kosova.

Promovimi pritet të fillojë nga ora 11:00.

Në ceremoninë e promovimit do të marrin pjesë: kryeministri i Kosovës, Albin Kurt, ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi dhe kryetarët e komunave.

Asnjë koment

Comments are closed.